Bart Zomerdijk Timmerwerken


Over ons

Afgeleefd of uitgewoond? Wij maken er weer wat moois van!

Met ruim 10 jaar ervaring als zelfstandige in de bouw en interieurbouw staat Bart Zomerdijk Timmerwerken bekend als een integere partner voor al uw ver- en interieurbouw opdrachten. Bart Zomerdijk is de drijvende kracht in zowel de werkplaats als op uw bouwlocatie. Voorzien van alle benodigde diploma’s, ervaring én met een passie voor perfectie draagt hij zorg dat ook úw opdracht naar wens wordt opgeleverd. Als kleine speler in de grote bouwsector waarderen onze opdrachtgevers vooral onze heldere afspraken, het meedenken in wensen en budget én ons vakmanschap.

Mogelijkheden

Voor al uw bouwwerkzaamheden bent u bij Zomerdijk Timmerwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, of de realisatie van een nieuw kantoorpand of woonhuis, Zomerdijk Timmerwerken verzorgt het graag voor u! Zomerdijk Timmerwerken bestaat alweer 10 jaar en heeft zichzelf in die jaren tot een volwaardig bouwbedrijf ontwikkeld, dat al vele mooie projecten heeft uit mogen voeren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wij denken met u mee

  • Door pro-actief met u mee te denken realiseren wij binnen de grenzen van uw mogelijkheden het beste resultaat.
  • Van te voren maken wij heldere en eerlijke afspraken over meerwerk en/of andere specifieke wensen die u heeft met betrekking tot uw bestelling.